Ab Alytaus duona analize


Pelno ataskaita alytaus duona uab. Duonos gamybos automatizavimas. Vilniaus duonas praktikos ataskaita.

Vadybos analizė. Įvadas. Darbo tikslas. Pagrindiniai duomenys. Įmonės gamybos apžvalga. Įmonės įkūrimas, statusas, veiklos pobūdis, pasiekimai. Produkcijos nomenklatūra. Naudojami įrenginiai, prietaisai, įrankiai. Darbuotojų kvalifikacija. Žaliavų tiekėjai. Vartotojai. Konkurentai. „proginės“ duonos gamybos technologija. Gamybos tipas, gamybos fazės. Technologinė gamybos teikimo schema. Procesų ir operacijų detalizavimas. Išvados ir pasiūlymai gamybos procesų technologijai tobulinti. Literatūra.


Formalios ir pelno siekiančios organizacijos sudaro didžiąją organizacijų, su kuriomis gyvenime tenka susidurti kiekvienam žmogui, dalį. Tad besiremdama šia tendencija ir tuo, kad informacija man yra nesunkiai prieinama, nusprendžiau plačiau išanalizuoti uždarąją akcinę bendrovę „Alytaus duona“.

Šio darbo tikslas – apžvelgti UAB „Alytaus duona“ gyvavimo laikotarpį, pagrindinius konkurentus, vartotojus bei tiekėjus. Na, o uždaviniai – pasistengti kuo tiksliau išanalizuoti „Proginės duonos“ gamybos technologiją, tipą bei fazes.

  • Vadyba Analizės
  • 2013 m.
  • 16 puslapių (2860 žodžių)
  • Universitetas
  • Vadybos analizės
  • Microsoft Word 39 KB
  • Ab Alytaus duona analize
    10 - 2 balsai (-ų)
Ab Alytaus duona analize. (2013 m. Vasario 20 d.). http://www.mokslobaze.lt/ab-alytaus-duona-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 16:52