Alaus gamybos organizavimas


Cento alus. Alaus vartotoju charakteristika. Alaus gamybos schema. Alaus gamybos fazes. Pagrindinės gamybos organizavimas įmonėje. Alaus gamybos apskaita. Kauno alus ataskaita. Gamybos proceso schema. Alaus gamyba isvados. Gamybos proceso organizavimas maitinimo imoneje.

Vadybos referatas. Įvadas. Gamybos proceso tipų charakteristika. Pav. Gamybos proceso schema. Gamybos proceso rūšys. Pav. Gamybos procesų rūšys. Gamybos proceso fazės. Gamybos organizavimo principai. Pagrindinės gamybos organizavimas įmonėje. Gamybos ciklas. Pav. Gamybos proceso schema. Gamybos ciklo trumpinimo būdai. Operacijų derinimo būdai. Lentelė kauno alus technologinio ciklo duomenys. Lentelė kauno alaus įmonės duomenys darbo našumui rasti. Pagalbinės gamybos organizavimas įmonėje. Gamybos aprūpinimo ir aptarnavimo organizavimas. Kokybės kontrolės organizavimas. Išvados. Literatūra.


AB „Kauno alus“ – yra seniausiai žinomas alaus gamintojas Lietuvoje, kuris savo veiklą pradėjo Kaune nuo 1888 metų. Įmonė nuolat analizuodama besikeičiančius vartotojų norus bei poreikius, žengianti koja kojon su naujausiomis technologijomis, nuolat atnaujindama ir tobulindama savo gaminamą produkciją, jau įgijo vartotojų pripažinimą ir išsikovojo vietą tarp konkurentų.

Darbo objektas - AB“Kauno alus“

Darbo tikslas - aptarti ir išanalizuoti AB „Kauno alus“ gamybos organizavimą.

Darbo uždaviniai:

1.Išsiaiškinti AB „Kauno alus“ gamybos procesus.

2.Išanalizuoti pagrindinės ir pagalbinės gamybos organizavimą įmonėje.

3.Išsiaiškinti gamybos aprūpinimo ir aptarnavimo bei kontrolės organizavimo svarbą įmonėje.

4.Pateikti darbo išvadas.

  • Vadyba Referatai
  • 2012 m.
  • 21 puslapis (4534 žodžiai)
  • Kolegija
  • Vadybos referatai
  • Microsoft Word 273 KB
  • Alaus gamybos organizavimas
    10 - 1 balsai (-ų)
Alaus gamybos organizavimas. (2012 m. Gegužės 10 d.). http://www.mokslobaze.lt/alaus-gamybos-organizavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 00:18