Anglijos virtuvė


Maisto technologijos skaidrės.

Anglijos virtuvė. Anglija. Anglijos virtuvė. Angliški pusryčiai. Užkandžiai. Lydyto tuno sumuštinis. Kremo paplotėliai. Senamadiškos anglų sriubos. „Devonshire“ krabų sriuba. Kreminė citrinų sriuba. Sūrio ir svogūnų sriuba. Kreminė salierų sriuba. Išvalyta Pastarnoko sriuba. „Mulligatawny“ sriuba. „Shropshire“ žirnių sriuba. Tradiciniai angliški patiekalai. Combo. Salotos, bandelės, padažai. Rostbifas. Bolonės spageti. Sekmadienio kepsnys. Keptas kalakutas. Desertai. Trupininis rabarbarų pyragas. Obuolių pyragas. Pudingas. Ryžių pudingas. Kalėdų pudingas. Juodasis pudingas. Lajaus pudingas. Gėrimai. Cappuccino. Espresso. Šaltiniai.

Anglijos virtuvė. (2016 m. Vasario 27 d.). http://www.mokslobaze.lt/anglijos-virtuve.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 10:42