Anglų virtuvė ir patiekalai


Kulinarijos referatas.

Anglų virtuvė ir patiekalai.


Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, druską ir 2 šaukštus sviesto dideliame dubenyje iki vientisos masės. Padalinkite likusį sviestą į 12 keksiukų formelių ir pakaitinkite 220 laipsnių temperatūroje apie 5 min. Atsargiai ištraukite kepimo skardą iš orkaitės ir šaukštu supilkite tešlą. Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar 10 min. 175 laipsnių temperatūroje. Išimkite iš orkaitės, užpilkite karamele ir mėgaukitės, kol vis dar šilti. Skanaus.

  • Kulinarija Referatai
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 14 puslapių (819 žodžių)
  • Gimnazija
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 700 KB
  • Anglų virtuvė ir patiekalai
    10 - 9 balsai (-ų)
Anglų virtuvė ir patiekalai. (2016 m. Vasario 24 d.). http://www.mokslobaze.lt/anglu-virtuve-ir-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 05:11