Antibiotikų nepageidaujamos reakcijos, poveikis odai


Medicinos referatas. Įvadas. Antibiotikų samprata ir klasifikacija. Antibiotikų vartojimas. Antibiotikų šalutinis poveikis. Išvados. Literatūros sąrašas.


Šia tema pasirinkau todėl, kad norėjau išsamiai išanalizuoti mėsos ir mano pasirinkto produkto tai yra avienos sudėti ir sudedamuosius komponentus. Tačiau taip pat sužinoti kokie kiekybiniai ir kiekybiniai metodai yra tam taikomi.

Trumpai paaiškinsiu kas tai yra analizinė chemija. Analizinė chemija – tai mokslas apie cheminių junginių identifikavimo metodus, medžiagų chemines sudėties nustatymo būdus bei principus. Norint nustatyti, iš kokių elementų, jų grupių ar jonų susideda tiriamoji medžiaga, atliekama kokybės jos sudėties analizė, o kai reikia ištirti, kokiu santykiu sudėtinės dalys įeina į analizuojamos medžiagos sudėtį, - kiekybinė analizė. Labai dažnai reikia nustatyti ne visų, o vieno ar kelių elementų procentinį kiekį bandinyje. Analizuojant įvairiais medžiagas ar jų mišinius, pirmiausia atliekama kokybinė analizė, nes nuo jos rezultatų priklauso, koks kiekybinės analizės metodas bus pasirinktas.

Tikslas atskleisti:

•Maisto produkto cheminę sudėtį.

•Maisto produkto kokybinį vertinimą.

•Maisto produkto kiekybinį vertinimą.

•Maisto produkto kokybinės sudėties svarba.

  • Medicina Referatai
  • 2014 m.
  • 14 puslapių (3396 žodžiai)
  • Medicinos referatai
  • Microsoft Word 42 KB
  • Antibiotikų nepageidaujamos reakcijos, poveikis odai
    10 - 3 balsai (-ų)
Antibiotikų nepageidaujamos reakcijos, poveikis odai. (2014 m. Birželio 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/antibiotiku-nepageidaujamos-reakcijos-poveikis-odai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 18:23