Arbata ir jos rūšys


Kulinarijos referatas. Arbata ir jos rūšys. Įvadas. Žalia arbata. Raudonoji arbata. Juodoji arbata. Baltoji arbata. Vaisinė arbata. Išvados. Receptas. Juodoji šalta arbata „magiška akimirka“:. Kalba. Kaip geriausia gerti arbatą?


Joje esantys augaliniai riebalai ir pieno baltymai sudaro ypač maistingą ir naudingą žmogui riebalų ir baltymų kompleksą. Arbatą galima gerti tris kartus per dieną, tačiau nepatartina tai daryti prieš miegą, nes paskui gali būti sunku užmigti. Vis dėlto arbata negalima piktnaudžiauti t.y gerti jos per daug ir per stiprią. Kaip sakoma „viskam yra saikas“.

  • Kulinarija Referatai
  • 2013 m.
  • 8 puslapiai (1118 žodžių)
  • Kolegija
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 24 KB
  • Arbata ir jos rūšys
    9 - 3 balsai (-ų)
Arbata ir jos rūšys. (2013 m. Balandžio 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/arbata-ir-jos-rusys.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 12:14