Arbata, kava ir prieskoniai skaidrės


Kava referatas. Arbatu fermentacija. Arbatu klasifikacija. Ivadas apie kava. Kava arbata referatai. Verslo planas prieskoniai.

Kulinarijos skaidrės. Arbata, kava, prieskoniai ir pagardai. Įvadas. Arbata yra auginama japonijoje, indijoje ir t. T. Prieskoniai tai džiovintos įvairios augalų dalys. Prie prieskonių priskiriami ir pagardai. Arbata. Arbata yra gėrimas, ruošiamas džiovintus kininio arbatmedžio. Arbata taip pat vadinami perdirbti ir išdžiovinti kininio arbatmedžio lapai. Fermentacija ir arbatos ruošimas. Klasifikacija pagal arbatmedžių rūšį ir kilmę. Klasifikacija pagal lapų brandumą. Klasifikacija pagal lapų fermentacijos (oksidacijos) laipsnį ir laiką. Baltoji arbata. Žalioji arbata. Ulongas. Juodoji arbata. Pu-erh. Geltonoji arbata. Klasifikacija pagal arbatų maišymą. Maišytų arbatų rūšys. Popietės arbata. Jazminų arbata. Earl grey tea. Prieskoninė arbata. Touareg arbata. Jagertee. Gen mai cha (genmaicha). Lapsang souchong. Arbatos nauda. Kava. Kavos klasifikacija. Prieskoniai ir pagardai.

Arbata, kava ir prieskoniai skaidrės. (2013 m. Balandžio 24 d.). http://www.mokslobaze.lt/arbata-kava-ir-prieskoniai-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 12:16