Avijautis


Biologijos skaidrės. Ovibas Moschatus Avijautis. Avijautis (lot. Ovibos moschatus) — porakanopinių būrio. Ilgis apie. Išvaizda. Šiaurės Amerikos arktinėje tundroje Grenlandijoje Sibire Nedidelės bandos taip pat įveistos Norvegijoje ir Švedijoje. Gyvenamoji vieta. Avijaučiai yra žolėdžiai. Jų maisto racioną sudaro žolės, nendrės, viksvos, gluosniai. Mityba. Avijaučiai gali greitai bėgioti ir turi savitą gynybos strategiją. Gynyba. Panašiausi žinduoliai į avijaučius yra takinai gyvenantys Himalajuose. Takinai.

  • Biologija Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 8 puslapiai (169 žodžiai)
  • Biologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 2631 KB
  • Avijautis
    10 - 4 balsai (-ų)
Avijautis. (2015 m. Gruodžio 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/avijautis.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 03:12