Bandelės


Technologijų skaidrės. Bandelės. Bandelės apibrėžimas. Dažniausiai į bandeles dedami produktai yra cukrus , kiaušiniai , miltai dažniausiai iš miltų daroma tešla ,bet nebūtų tešlos be vandens tai ir vanduo yra reikalingas . Dažniausiai bandelės ilgai nekepama . Ingredientai Bemielė tešla Medus Cinamonas Aguonos Kiaušinis Cukrus Gaminimas Iš bemielės tešlos išpjauname pailgas juosteles. Ingredientai 100 g. Ingredientai 20 g mielių 100 ml vandens 200 ml miltų pagal skonį cukraus 20 g sviesto aguonų (apibarstyti) Įdarui 5 obuoliai 1šaukštas Santa Maria cinamono 2 šaukštai šaltalankių džemo cukraus pagal skonį 1 šaukštas kakavos Gaminimas Sutrupinti mieles, ištirpinti vandenyje, suberti miltus. Ingredientai Tešlai 2 kiaušiniai 0,5 litro pieno 50 g mielių 150 g margarino VILNIUS kepiniams 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 kg miltų Įdarui 250 g varškės 1 kiaušinis 1 šaukštas cukraus 1 šaukštas razinų Gaminimas Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol gausis putos. Informacijos šaltiniai 1.Www.Mamos receptai.lt 2.Www.receptai.lt 3.Www.gaspadinė.lt.

Bandelės. (2014 m. Vasario 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/bandeles.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 07:52