Banketų organizavimas


Kaip susodinti svecius per jubilieju. 50 jubiliejus referatas. Banketu organizavimas uzdaviniai.

Vadybos referatas. Įvadas. Esamos padėties analizė apie restoraną „x“. Plano ruošimas pobūviui organizuoti. Pobūvio sutartis. Užsakymas – sąskaita į servizinę. Užsakymas – sąskaita į virtuvę. Užsakymas – sąskaita į barą. MENIU. Stalo ir salės ruošimas pobūviui. Svečių sodinimo prie stalo schema. Svečių sutikimas, sodinimas prie stalo ir aptarnavimas. Svečių maitinimo ir aptarnavimo rezultatų analizės. Apklausa. Literatūra.


Šią temą „50 – asis jubiliejus“ pasirinkau todėl, kad įdomi, populiari ir labai paplitusi švenčių proga.

Tačiau, kadangi dalyvauja ne tik draugai, bet ir artimieji šeimos nariai, todėl turi būti šilta ir jauku su saikingais pasilinksminimais – šventė. Gimtadienyje dalyvauja 30 žmonių. Todėl tai – gana didelė šventė. Šio 50 – ojo gimtadienio proga suruoštame pobūvyje svečiai turėtų būti užimti visą vakarą, o tam užimtumui turi būti ne tik gera muzika, gerai organizuotas aptarnavimas bet ir įvairūs patiekalai – išradingai patiekti. Svečiai turi jaustis laisvai.

Aš pati mokiausi lankytojų aptarnavimo specialybės, dirbau maitinimo įmonėse, todėl dažnai teko aptarnauti įvairius pobūvius ir juos palyginti.

Man ši tema priimtina vien dėl to, kad šventėje dalyvauja tik solidūs, santūrūs, pagyvenę žmonės.

Darbo tikslas:

Išsamiai išanalizuoti pobūvio organizavimą ir aptarnavimą.

Darbo uždaviniai:

1. Paruošti planą pobūvio organizavimui

2. Sudaryti pobūvio meniu

3. Sudaryti pobūvio sutartis

4. Paserviruoti stalą pagal sudarytą meniu.

5. Susodinti ir aptarnauti svečius

6. Atlikti apklausą

  • Vadyba Referatai
  • 2013 m.
  • 18 puslapių (2857 žodžiai)
  • Kolegija
  • Vadybos referatai
  • Microsoft Word 34 KB
  • Banketų organizavimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Banketų organizavimas. (2013 m. Spalio 21 d.). http://www.mokslobaze.lt/banketu-organizavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 12:43