Biochemija. Maisto medžiagos, koloringumas, valgiaraštis, technologinės kortelės


Chemijos referatas. Įžanga. Maistinės medžiagos ir jų reikšmė. nekeičiamos maisto medžiagos. Maisto derinimas. kūno masės indeksas. Dienos valgeraštis. Išvados. Literatūros sąrašas.


Darbo tikslas:

•Įsisavinti teorines žinias apie maisto medžiagas, kaloringumą bei pateikti valgiaraštį.

Darbo uždaviniai:

•Pateikti svarbiausias teorines žinias apie maisto medžiagas, kaloringumą.

•Praktinis dienos raciono kaloringumo bei kūno svorio indekso apskaičiavimas.

•Taisyklingas dienos valgeraščio sudarymas.

•Technologinių kortelių sudarymas.

•Patiekalų maistinės vertės apskaičiavimas.

  • Chemija Referatai
  • 2014 m.
  • 24 puslapiai (3233 žodžiai)
  • Kolegija
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 48 KB
  • Biochemija. Maisto medžiagos, koloringumas, valgiaraštis, technologinės kortelės
    10 - 4 balsai (-ų)
Biochemija. Maisto medžiagos, koloringumas, valgiaraštis, technologinės kortelės. (2014 m. Gegužės 06 d.). http://www.mokslobaze.lt/biochemija-maisto-medziagos-koloringumas-valgiarastis-technologines-korteles.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 02 d. 22:10