Biskvitinė tešla


Technologijų skaidrės. Biskvitinė tešla. Pamokos tikslas. Sužinoti kas. Pamokos užduotis. Iškepti biskvitinį pyragą. Įsisavinti informaciją apie biskvitą. Biskvitinė tešla – jos pagrindinė sudėtinė dalis yra kiaušiniai su nedideliu kiekiu miltų. Biskvito sudėtis. Kiaušiniai. Cukrus. Citrinos tarkuota žievelė. Vanilinis cukrus. Miltai. Kepimo milteliai. Gaminimas. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Kam naudojama biskvitinė tešla? Iš biskvitinės tešlos kepami sausainiai pyragai pyragaičiai tortai vyniotiniai. Biskvitinė tešla gaminama dviem būdais Šaltu Šiltu. Tešlos ydos. Atsiradimo priežastys. Šaltas būdas. Tryniai atskiriami nuo baltymų ir su cukrumi trinami. Šiltas būdas. Kiaušiniai arba melanžas sumaišomi su cukrumi ir plakami emaliuotame inde. Iškepkime obuolių pyragą. Ingridientai Cinamonas (apvoliojimui) Cukraus. Literatūros sąrašas.

Biskvitinė tešla. (2014 m. Lapkričio 06 d.). http://www.mokslobaze.lt/biskvitine-tesla.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 04 d. 10:20