Daržovių ir vaisių koncervavimas


Kulinarijos skaidrės. Daržovių ir vaisių koncervavimas. Darbo tikslai. Darbo uždaviniai. Konservavimo būdai. Pirmoji grupė. Antroji grupė. Koservavimo nauda. Konservavimo abėcėlė. Daržovių ir vaisių džiovinimas. Daržovių karštas pilstymas. Daržovių marinavimas. Daržovių ir vaisių šaldymas. Kiekvienos rūšies daržovių blanširavimo ir laikymo laikas yra skirtingas. Daržovių virimas. Mūsų burokėlių konservavimo receptas. Recepto paruošimas. Vaisių laikymo sąlygos. Uogienė. Receptai. Slyvų uogienė.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 24 puslapiai (902 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 3883 KB
  • Daržovių ir vaisių koncervavimas
    10 - 3 balsai (-ų)
Daržovių ir vaisių koncervavimas. (2014 m. Balandžio 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/darzoviu-ir-vaisiu-koncervavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 12:36