Dietinių miltinių patiekalų gamyba


Chemijos skaidrės.

Dietinių miltinių patiekalų gamyba. Miltiniai patiekalai. Bandelės spurgos. Gaminant baltą duoną ir daugelį kitų mūsų mėgstamų miltinių produktų. Sėlenos ir gemalai yra praturtinti vitaminais. Pilno grūdo produktai. Valgydami pilno grūdo. Svarbi produkto sudėtis. Geriausi makaronai – tai viso grūdo dalių kietagrūdžių kviečių makaronai. Kietagrūdžiai kviečiai – tai mūsų regione neauganti vertinga kviečių rūšis. Ląsteliena. Viena iš vertingų produktų iš pilno grūdo medžiagų yra maistinė ląsteliena. Spelta kviečių miltai. Spelta yra viena. Maistingosios medžiagos spelta kviečiuose yra sukauptos ne vien išoriniame apvalkale. Kiekvienas grūdas – kaip multivitaminų ir multimineralų kompleksas. Pilno grūdo miltų blynai su grudėta varške. Gamyba Produktus gerai išmaišyti inde ir kepti keptuvėje kaip įprastus blynus.

  • Chemija Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 12 puslapių (510 žodžių)
  • Chemijos skaidrės
  • MS PowerPoint 222 KB
  • Dietinių miltinių patiekalų gamyba
    10 - 4 balsai (-ų)
Dietinių miltinių patiekalų gamyba. (2016 m. Balandžio 26 d.). http://www.mokslobaze.lt/dietiniu-miltiniu-patiekalu-gamyba.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 20:49