Duonos biologinės ir maistinės vertės nustatymas


Maisto technologijos analizė. Įvadas. Duonos cheminė sudėtis ir maistingumas. Vitaminai. Mineralinės medžiagos. Vanduo. Skaidulinės maisto medžiagos. Angliavandeniai. Monosacharidai. Disacharidai. Polisacharidai. Baltymai. Riebalai. Išvados. Literatūra.


Darbo tikslas – nustatyti duonos gaminių maistinę ir biologinę vertę.

Uždaviniai:

•Aptarti duonos cheminę sudėtį;

•Parengti duonos komponentų sudėties ir cheminių savybių analizę;

•Apibūdinti duonos biologinę vertę

Duonos biologinės ir maistinės vertės nustatymas. (2015 m. Sausio 18 d.). http://www.mokslobaze.lt/duonos-biologines-ir-maistines-vertes-nustatymas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 17:59