Ekologiniai reikalavimai viešbučiams ir restoranams


Turizmo skaidrės. Ekologiniai reikalavimai viešbučiams ir restoranams. The Green Key. Žaliojo rakto programos kriterijai. Kaip viešbutis dalyvauja Žaliojo rakto programoje?. Žaliasis raktas. Žaliasis raktas Lietuvoje. LARTA (Lietuvos atsakingų restoranų ir tiekėjų tinklas). Larta. Socialiai atsakingo restorano kriterijai. Lartos nariai.


Tikslas, kad maitinimo, apgyvendinimo ir pramogų verslas taptų atsakingas valgytojui, svečiui, užsakovui, aplinkai ir visuomenei.

Atsakingas maitinimo verslas, tai maksimaliai skaidrus verslas, kai valgytojai (tiek to pageidaujantys, tiek ir pačių restorano/kavinės iniciatyva) turi galimybę gauti informaciją apie tai ką valgo bei koks maitinimo įstaigos indėlis prisidedant prie aplinkos ir išteklių apsaugos/išsaugojimo.

  • Turizmas Skaidrės
  • 2013 m.
  • 19 puslapių
  • Turizmo skaidrės
  • MS PowerPoint 98 KB
  • Ekologiniai reikalavimai viešbučiams ir restoranams
    10 - 4 balsai (-ų)
Ekologiniai reikalavimai viešbučiams ir restoranams. (2013 m. Lapkričio 28 d.). http://www.mokslobaze.lt/ekologiniai-reikalavimai-viesbuciams-ir-restoranams.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 04:38