Europos sąjungos šalių nacionaliniai patiekalai


Europos saliu nacionaliniai patiekalai. Nacionaliniai saliu patiekalai. Es saliu nacionaliniai patiekalai. Nacionaliniai patiekalai visu saliu. Es nacionaliniai valgiai. Europos sajungos patiekalai. Geriausi es šalių patiekalai. Europos saliu valgiai. Nacionaliniai patiekalai europos. Europos valgiai.

Kulinarijos aprašymas. Europos sąjungos šalių nacionaliniai patiekalai. Šalys, įstojusios į es iki. M. Belgija. Italija. Liuksemburgas. Nyderlandai. Prancūzija. Vokietija.Airija. Danija. Jungtinė karalystė. Graikija. Ispanija. Portugalija. Austrija. Suomija. Švedija.


Karštųjų patiekalų asortimentas didžiulis. Naudojamos įvairios mėsos ir žuvies rūšys. Svarbesnieji troškiniai yra: triušiena aluje, triušiena su slyvomis, vaterzui, volovanas, jautienos inkstai su kadagio uogomis, Brabanto fazanas, flamandiškas karbonadas ir kt. Svarbiausi belgiški desertai yra labai ilgą istoriją turintys vafliai. Belgija taip pat garsėja savo alumi, vynu ir sūriais.

  • Kulinarija Aprašymai
  • 2013 m.
  • 16 puslapių (916 žodžių)
  • Kulinarijos aprašymai
  • Microsoft Word 2486 KB
  • Europos sąjungos šalių nacionaliniai patiekalai
    9 - 2 balsai (-ų)
Europos sąjungos šalių nacionaliniai patiekalai. (2013 m. Gegužės 21 d.). http://www.mokslobaze.lt/europos-sajungos-saliu-nacionaliniai-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 13:47