Fermentų panaudojimas maisto pramonėje, chemijos ir medicinos pramonėje


Fermentu panaudojimas chemijos pramoneje. Chemijos panaudojimas maisto pramoneje. Fermentu naudojimas.

Chemijos referatas. Įvadas. Fermentų panaudojimas maisto gamybos pramonėje. Fermentų naudojimas gaminant duoną. Alaus rauginimas fermentų pagalba. Fermentų panaudojimas pieno produktų gamyboje. Sulčių gamyboje naudojami fermentai. Mėsos gamyboje naudojami fermentai. Riebalų ir aliejų gamyba. Krakmolo perdirbime naudojami fermentai. Vyno gamyboje naudojami fermentai. Fermentų naudojimas medicinoje. Fermentų naudojimas chemijos ir biologijos pramonėje. Išvados. Literatūra.

Tikslas: analizuoti fermentų panaudojimą įvairiuose pramonės šakuose.

Darbo uždaviniai:

1. Susipažinti fermentų panaudojimu maisto gamybos pramonėje;

2. Išanalizuoti fermentų panaudojimą medicinoje;

3. Susipažinti su fermentu panaudojimu chemijos pramonėje;

Tyrimo metodai: literatūros šaltinių, internetinių puslapų, straipsnių analizė.

Tyrimo objektas: Fermentų panaudojimas įvairiose srityse.