Garų rinktuvai ir ventiliacija


Kulinarijos skaidrės. Garų rinktuvai ir ventiliacija. Kam reikalingas garų rinktuvas? Kaip naudoti garų rinktuvą? Garų rinktuvo režimai. Šiek tiek apie gartraukio variklius. Garų rinktuvo tipai. Gartraukių rūšys. Garų rinktuvo darbo režimai. Štai kaip atrodo virtuvėse esanti ventiliacijos anga.


 Tai labai paprasta ir saugu. Įjunkite garų rinktuvą 1 min. prieš maisto gaminimą ir palikite jį veikti 5 min. po maisto gaminimo, kad iš virtuvės būtų pašalinti visi kvapai bei surinktos pasklidusios riebalų dalelės.

Ištraukiamuoju režimu dirbantis garų rinktuvas ištraukia orą ir per vamzdžius pašalina ji iš virtuvės. Riebalų filtrai surenka riebalų daleles.

Recirkuliacijos režimu dirbantis garų rinktuvas įtraukia orą, anglies filtras išvalo jį nuo kvapų ir gražina atgal į virtuvę. Riebalų filtrai surenka riebalų daleles.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • 14 puslapių (604 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 485 KB
  • Garų rinktuvai ir ventiliacija
    10 - 7 balsai (-ų)
Garų rinktuvai ir ventiliacija. (2015 m. Balandžio 16 d.). http://www.mokslobaze.lt/garu-rinktuvai-ir-ventiliacija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 14:22