Geriamas pienas


Maisto technologijos konspektas. 3,2% riebumo pieno technologinė schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizacija. Atšaldymas. Fasavimas. Pasterizuoto 2,5% pieno kokybės reikalavimai. Pieno gėrimo gamybos schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizavimas. Pasterizuoto pieno laikymas. Fasavimas ir įpakavimas. Sandėliavimas. Pieno gėrimo gamybos technologija. Mišinio sudarymas.

Geriamas pienas. (2015 m. Gegužės 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/geriamas-pienas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 02:12