Gėrimų pasirinkimas prie patiekalų


Kulinarijos referatas. Įvadas. Vynai. Baltieji vynai. Rožinis vynas. Raudonieji vynai. Putojantis vynas-šampanas. Stiprieji gėrimai. Kiti gėrimai. Gėrimų pateikimas. Vynų pateikimas. Išvada. Naudota literatūra.


Gėrimas turėtų pagerinti patiekalo skonį, be to, jis padeda lengviau pasisavinti maistą. Todėl gėrimus būtina rūpestingai parinkti. Taipogi, rūpestingas gėrimų parinkimas neatsiejamas nuo jų pateikimo.

Šiame referate mes aptarsime kokius gėrimus su kokiais patiekalais siūloma gerti ir kaip šiuos gėrimus reikia pateikti. Pateiksime įvairiausius alkoholinių gėrimų parinkimo prie maisto būdus ir taip pat nealkoholinių gėrimų.

  • Kulinarija Referatai
  • 2014 m.
  • 11 puslapių (1304 žodžiai)
  • Kolegija
  • Kulinarijos referatai
  • Microsoft Word 53 KB
  • Gėrimų pasirinkimas prie patiekalų
    10 - 2 balsai (-ų)
Gėrimų pasirinkimas prie patiekalų. (2014 m. Gruodžio 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/gerimu-pasirinkimas-prie-patiekalu.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 19:37