Greitai paruošiamas maistas


Vadybos kursinis darbas. Įvadas. Greitai paruošiamas maistas. Šaldyta produkcija. Uab „x“ veiklos istorija. Šaldytų gaminių gamykla. Kokybė. Uab „x“ greitai paruošiamo maisto asortimentas. Atvėsinti užkandžiai. Požiūrio į greitai paruošiamą maistą analizė. Tyrimo metodika. Respondentų socialinių - demografinių charakteristikų apžvalga. Respondentų požiūrio į greitai paruošiamą maistą ypatumų analizė. Išvados. Literatūros sąrašas.


Šiame darbe plačiau aptariama UAB „x“ veikla, bei greito maisto paruošimo produkcija. Teoriniai darbo daliai pagrįsti vykdytas tyrimas ir pateikta tyrimo rezultatų analizė.

Darbo tikslas – išsiaiškinti respondentų požiūrio į greitai paruošiamą maistą ypatumus.

Darbo uždaviniai:

•Išanalizuoti informacinius šaltinius;

•Aptarti įmonės veiklos istoriją;

•Įvardinti greitai paruošiamo maisto asortimentą;

•Apžvelgti respondentų požiūrio į greitai paruošiamą maistą savitumą.

Darbo objektas – greito paruošiamo maisto pasirinkimo ypatumai.

Darbo metodai: literatūros šaltinių apžvalga ir analizė; anketinė apklausa ir duomenų analizė.

Greitai paruošiamas maistas. (2014 m. Gegužės 09 d.). http://www.mokslobaze.lt/greitai-paruosiamas-maistas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 02 d. 19:58