Greito maisto užkandinių verslo planas


Ekonomikos verslo planas.

Veiklos tikslai , strategija ir uždaviniai. Rinka ir rinkodara. Paslaugų teikimo procesai. Įmonės struktūra ir valdymas. Finansiniai biudžetai ir prognozės. Bendra informacija apie įmonę ir jos veiklą.


Bene kiekvienas paklaustas žmogus apie tai kas būtina sveikai gyvensenai, atsakytu kad sveika mityba, tačiau ne visi ir nevisda žmonės turi laiko sveikai maitintis, tiesiog griebiasi lengviausių variantų - greito maisto restoranų. Kai kurie žmonės paniekinamai žiūri į greito maisto restoranų meniu, vadindami jį nereikalingu maistu, visdėlto greito maisto populiarumas ir sėkmė neatspindi žmonių nuomonės. Todėl ir kyla klausimas, ką daryti jei mes norime maitintis sveiku ir pilnavertišku maistu, bet tam neturime laiko? Todėl kilo idėja - sveiko maisto užkandinių tinklas, kur vartotojas galėtų užsisakyti sveiko maisto, pavyzdžiui šviežios daržovių sriubos išsinešimui, įsigyti sumuštinių, kurie būtų pilno grūdo duonos, daržovių asorti, tokių kaip avokado ir pomidorų užtepėlės ir kt. Tai palengvinų gyvenimą ne vienam žmogui, padėtų sureguliuoti svorį, pagerinti sveikatą, bei tiesiog leistų mėgautis maistu, kuris nkenkia mūsų sveikatai.

Ši verslo idėja gimė dėl to, kad šiuolaikinėje visuomenėje gyvenimas vyksta labai sparčiai ir ne visda žmonės atranda laiko pasirūpinti savo sveikata, mityba, todėl šis restoranas padėtų ne vienm žmogui pradėti sveikai bei skaniai maitintis. Juk maistas – tai neatsiejama žmogaus dalis, čia žmonės, net ir skubėdami, galėtų pasimėgauti sveiku, bei kas svarbiausia skaniu maistu. Todėl manau, kad šis restoranas pritrauktų daug žmonių ir tai būtų sėkmingas verslas.

Mano restoranas bus vieta, kur žmonės galės pasimėgauti sveiku greitu maistu, kurį galės valgyti mūsų restorane arba tiesiog pasiimti jį išsinešimui.

Šiuo metu restoranas yra pradiniame etape, ieškomos patalpos, tiekėjai, darbuotojai.

Bendra numatoma rinka: įvairaus amžiaus žmonės, kurie nori sveikai maitintis.

Kaip ir visuose restoranuose taip ir mano restorane, žmonės galės pasimėgauti savo mėgstamu maistu, tačiau mano restoranas skirsis tuo, jog jame gaminamas maistas bus sveikas, pagamintas iš ekologiškų produktų bei neriebus, ir dar viena naujove, tai „Self-Service“ programa, kuria lankytojas galės pats užsisakyti patiekalus ir jam net nereikės kviestis padavėjo, visa tai jis padarys ekrane paspaudęs norimo patiekalo pavadinimą. Sistema automatiškai perduods užsakymą į bendrą restorano duomenų bazę. Todėl manau šis restoranas, turėdamas kelis išskirtinumus gali būti gana sėkmningas.

  • Ekonomika Verslo planai
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Laura
  • 18 puslapių (2143 žodžiai)
  • Universitetas
  • Ekonomikos verslo planai
  • Microsoft Word 137 KB
  • Greito maisto užkandinių verslo planas
    10 - 1 balsai (-ų)
Greito maisto užkandinių verslo planas. (2017 m. Balandžio 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/greito-maisto-uzkandiniu-verslo-planas.html Peržiūrėta 2017 m. Lapkričio 21 d. 01:17