Individualios mitybos proceso vertinimas


Kulinarijos savarankiškas darbas. Įvadas. Išeikvotos energijos kiekio nustatymas. Pirma diena. Antra diena. Trečia diena. Ketvirta diena. Penkta diena. Išeikvotos energijos kiekio vidurkis. Gautos su maisto produktais energijos kiekio nustatymas. Pirma diena. Antra diena. Trečia diena. Ketvirta diena. Penkta diena. Gautos su maisto produktais energijos kiekio vidurkis. Valgiaraščio sudarymas. Valgiaraščio analizė. Valgiaraštis. Maisto etikečių analizė. Apibendrinimas.


Šio darbo tema individualios mitybos proceso vertinimas. Darbo tikslas – įvertinti individualios mitybos procesą, šio tikslo uždaviniai yra apskaičiuoti išeikvotą ir gautą su maistu energijos kiekį kilokolorijomis, racionaliai sudaryti valgiaraštį pagal fizinio aktyvumo koeficientą ir atlikti maisto etikečių analizę. Darbo objektas – individualios mitybos procesas.

Individualios mitybos proceso vertinimas. (2014 m. Gegužės 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/individualios-mitybos-proceso-vertinimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 09:09