Infekcinės ligos maisto įmonėse


Biologijos konspektas. Infekcinės ligos maisto įmonėse. Infekcinės formos yra trys pagrindinės. Vietinė infekcija. Bendroji infekcija. Latentinė infekcija.


Tai atrodo banalu ir savaime suprantama, tačiau tik žmogaus hiegiena mylėjimas savęs gali apsaugoti nuo infekcinių ligų, kurias paplėsti žaibiškai - nėra vargo. INfekcijos persiduoda per odą, įvairius daigtus, jas atneša net uodai ir kiti vabalėliai. Vasaros, pavasario sezonų metu būtina maitinimo įmonėmis tinkamai pasirūpinti, neprileisti į patalpas skraidžiojančių gyvių, taip pat svarbi ir patalpų švara, negali veistis visokie neaiškios kilmės gyventojai, kurie gali nešioti infekcines ligas.

  • Biologija Konspektai
  • 2014 m.
  • 1 puslapis (324 žodžiai)
  • Biologijos konspektai
  • Microsoft Word 5 KB
  • Infekcinės ligos maisto įmonėse
    10 - 2 balsai (-ų)
Infekcinės ligos maisto įmonėse. (2014 m. Gegužės 28 d.). http://www.mokslobaze.lt/infekcines-ligos-maisto-imonese.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 04:31