Itališka virtuvė skaidrės (2)


Kulinarijos skaidrės. Itališka virtuvė. Italijos virtuvės istorija. Itališka virtuvė – populiari visame pasaulyje virtuvė. Italijos virtuvei būdinga. Raudonėlis yra nepakeičiamas italų virtuvėje. Produktai ir patiekalai. Italija – tai spagečių  picų. Neapoliečiai iki šiol vertina. Sriuba - Zupa. Sriubą išrado ne italai, tačiau pavadinimas kilęs iš jų kalbos. Etiketas. Visas socialinis gyvenimas Italijoje vyksta prie valgiais nukrauto stalo. Lašišų Karpačio. Lazanija. Itališki pietūs. Proginiai pietūs pradedami nuo užkandžių. Makaronų karalystė. Italų virtuvė neįsivaizduojama be makaronų. Daržovių ir prieskonių deriniai. Po pirmojo patiekalo italai valgo mėsą arba žuvį. AČIŪ UŽ DĖMESĮ ? ? !!!

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • 12 puslapių (1346 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 3727 KB
  • Itališka virtuvė skaidrės (2)
    10 - 5 balsai (-ų)
Itališka virtuvė skaidrės (2). (2015 m. Sausio 20 d.). http://www.mokslobaze.lt/italiska-virtuve-skaidres-2.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 16:37