Itališka virtuvė skaidrės


Kursinis darbas virtuve. Italiska virtuve produktai. Italiska virtuve uzkandziai. Pasaulio virtuves skaidres.

Kulinarijos skaidrės. Itališka virtuvė. Italijos virtuvės istorija. Populiari visame pasaulyje virtuvė. Kasdienį eilinio žmogaus maisto racioną sudarė itin paprasti produktai. Prancūziškus maisto ruošimo būdus. Italijos virtuvei būdinga. Raudonėlis. Produktai ir patiekalai. Spagečių. Picų. Alyvuogių aliejaus. Espresso. Kapučino kavos. Šalis. Mikelandželas rašė. Parmezano. Neapoliečiai iki šiol vertina. Aliči. Pizza a lianapoletana. Kalimari. Sriuba - zupa. Sriubą išrado ne italai. Mėgstamiausias italų valgis. Etiketas. Socialinis gyvenimas italijoje. Pirmasis patiekalas. Šalti užkandžiai ar salotos. Antrajam arba pagrindiniam patiekalui. Desertui. Itališki pietūs. Makaronų karalystė. Daržovių ir prieskonių deriniai.

Itališka virtuvė skaidrės. (2013 m. Vasario 09 d.). http://www.mokslobaze.lt/italiska-virtuve-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 12:55