Jubiliejus ir jubiliejaus šventimas


Kulinarijos savarankiškas darbas. Maitinimo procesų organizavimo savarankiškas darbas. Įvadas. Darbo tikslai. Darbo uždaviniai. Pasiruošimas Gimtadieniui. Gimtadienio vieta. Gimtadienio vedėjas. Renginio užsakymas. Valgiaraščio pasirinkimas. Gėrimų kiekis. Valgiaraštis. Stalo Dengimas(indai, taurės, įrankiaiStalo sevetėlės. Svečių kortelės. Puošimas gėlėmis. Žvakidės. Stalo serviravimas. Svečių aptarnavimas. Patiekalų patiekimas. Šaltųjų užkandžiu patiekimas. Karštųjų patiekalų patiekimas. Saldžiųjų patiekalų patiekimas. Išvados. Literatūros sąrašas.


Darbo tikslai:

parinkti tinkamus darbo metodus

atlikti teorinės medžiagos apie veiklos organizavimą apžvalgą

nuosekliai išdėstyti jubiliejaus programą

Darbo uždaviniai:

veiklos suskirstymas į operacijas

darbo vietų suformavimas ir jų veiklos suderinimas

veiklos aptarnavimas

renginio užsakymo parengimas

valgiaraščio sudarymas

indų, įrankių, staltiesių ir aksesuarų parinkimas

stalo serviruotės parengimas

svečių aptarnavimo metodo parinkimas

valdymo shemos sudarymas

rengino kokybės analizė

Jubiliejus ir jubiliejaus šventimas. (2014 m. Balandžio 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/jubiliejus-ir-jubiliejaus-sventimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 18:22