Kalediniai patiekalai


Technologijų skaidrės. Kalėdiniai patiekalai. Darbą ruošė Vaida Zamulskytė ir Karolina Gudonytė. Receptai. Meduoliukų girlianda Varškės aguonų pyragas Kūčiukai Mažasis kaimelis Kalėdiniai meduoliai. Meduoliukų girlianda. Ingredientai Meduolių tešlai.


Ingredientai: Meduolių tešlai nameliui sunaudojau dvigubą kiekį šios tešlos 300 g kvietinių miltų 100 g ruginių miltų rupių 2 kiaušinių 130 g cukraus pudros 100 g  tirpinto margarino arba sviesto 100 g medaus 1 v š kakavos 1 a š gvazdikėlių 1 a š imbiero malto 1 a š muskato 1 a š cinamono 1 a š sodos nugesintos   Gaminimas: 1.

Kalediniai patiekalai. (2014 m. Lapkričio 22 d.). http://www.mokslobaze.lt/kalediniai-patiekalai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 00:38