Kavinė Fantazija verslo planas


Kulinarijos verslo planas. Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Prekės ar paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Marketingo rinkinys. Gamyba. Gamybos paslaugų aprašymas. SSGG analizė. Patalpos. Įranga ir priemonės. Žaliavos ir tiekėjai. „fantazija“ organizacijos strutūra. Darbuotojų pareigos ir atlyginimas. Darbuotojų atsakomybė. Išvados.


Didesnėms žmonių grupėm meniu gali būti suderinamas pagal jų pageidavimus

1. Tiekėjų transportu atvežamos žaliavos, produktai ir apmokamos transporto sąnaudos.

Tarnybinės ir buitinės patalpos; Sandėlių Gamybinės Lankytojų; Žaliavos patalpos; Lankytojai Techninės patalpos.

Siekiant užtikrinti visų gaunamų produktų šviežumą, stengesi surasti tokių tiekėjų, kurie prekes pristatytų šviežias ir laiku.

2.Mano nuomone, pagrindinis sėkmingos veiklos garantas yra kvalifikuotas, bei draugiškas bendrovės kolektyvas.

4.Norint įveikti didelią konkurenciją rinkoje, atitinkamai sudaryta marketingo strategija, kuri iki galo sureguliuos mūsų tikslus.

5.Marketingo aplinką sudaro Makro ir mikro aplinkos. Makro aplinką sudaro: politinė-teisinė, ekonominė, socialinė-kultūrinė bei technologinė aplinkos.

7.Pagrindinis finansinis rodiklis apibūdinantis verslo pelningumą yra atsipirkimo laiko nustatymas. Iš pateiktų duomenų galime daryti išvadą, jog kavinė labia greitai atsipirks.

Kavinė Fantazija verslo planas. (2014 m. Balandžio 09 d.). http://www.mokslobaze.lt/kavine-fantazija-verslo-planas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 16:41