Kavinė Leomi verslo planas


Maisto technologijos verslo planas.

Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo tikslai. Rinka. Rinkodaros planas. Prekė (produktas). Paskirstymas. Pardavimo rėmimas. Pardavimų prognozė. Veiklos (gamybos, paslaugų, prekybos) planas. UAB leomi organizacijos struktūra. Darbuotojų pareigos ir atlyginimas. Personalo parinkimas. Ssgg analizė. Finansinis planas. Sąnaudų prognozė. Pelno (nuostolio) ataskaita. Balansas. Projekto atsipirkimo laikas. Rizikos įvertinimas. Alternatyvi veikla. Išvados. Literatūra.


Įmonės tikslaiĮmonės pagrindiniai tikslai: tenkinti vartotojų norus ir pageidavimus, įsitvirtinti rinkoje, siekti maksimalaus pelno išlaikant kainos ir kokybės santykį.Vartotojus pritrauksime jaukiu ir patraukliu interjeru, skaniu ir kokybišku maistu kurį siūlysime paragauti ne tik kiekvieną dieną, tačiau ir švenčiant savo svarbiausias gyvenimo šventes rezervuojantis patalpas, aukštos kokybės aptarnavimu, neaukštomis ir lanksčiomis kainomis, jaukiais, miegamaisiais..Kavinėje ,,Leomi“ pasiūlysime tiek įprastų ir kone kiekvieno žmogaus mėgiamų patiekalų, tiek ir rečiau kur sutinkamų patiekalų : šašlykų,mėsos ir žuvies kepsnių ant grotelių,baltajame vyne troškintų triušienos šlaunelių, lašišos pašteto su žaliųjų žirnelių kremu bei kitų specialiai šefo siūlomų patiekalų,gaiviųjų gėrimų, alaus, plataus asortimento vynų, desertui siūlysime paragauti taip pat ne tradicinių skanėstų. Maistas bus ruošiamas laikantis visų technologinių normų. Mūsų įmonė norėdama įgauti ir be paliovos išlaikyti gerą vardą nuolatos siūs darbuotojus kelti savo kvalifikaciją dalyvaujant įvairiuose seminaruose bei mokymuose.

Kavinės ,,Leomi “ reklamai planuojame skirti vidutinišką dėmesį, nes laikomės nuomonės kad reklamą turi daryti įmonės svečiai o ne mes patys, tačiau naudosime : spausdintą reklamą tai yra skrajutes su mūsų rekvizitais, išorines ekspozicijas,didesnį dėmesį skirsime pardavimų skatinimui, ypatingai pirmais metais. Stengsimės suformuoti teigiamą įmonės įvaizdį tiek per darbuotojus tiek ir patys būdami savininkais bendraudami su kavinės svečiais. Pirmais metais reklamai planuojama išleisti 600 €.

Kavinės ,,LEOMI“ vartotojams siūlomos paslaugos – maitinimąs ir trumpalaikis apgyvendinimas. Maitinimo įmonės sėkmė – virtuvė, skanūs ir geros kokybės patiekalai bei jaukus interjeras . Planuojama ruošti šašlykus, kurie bus iš vištienos, kiaulienos, kepti kepsnius ant grotelių: jie bus ruošiami iš žuvies: lašišos, jūrinio ešerio, kalmarų; kiaulienos; paukštienos. Taip pat neužmiršime ir vis labiau sveiką gyvenimą toleruojančių žmonių, jiems pasiūlysime vegetariškų patiekalų, ir beabejo neužmišime desertų. Jie bus tikrai ne kiekvienoje kavinėje sutinkami nes ruošiami netradiciniu būdu: azote kepti morengai su braškių sirupu , kurie leis kiekvienam valgančiam trumpam pavirsti drakonu ir pasispjaudyti garais; firminis “LEOMI” šokoladinis pyragas su skrudintais – karamelizuotais lazdyno riešutais; net keletos rūšių ledais: mėtiniais su šokoladu, mango, vaniliniais ir kt.Pasiūlysime specializuotą meniu:

Šašlykai; Kepsniai ant grotelių; Jūros gėrybės, žuvis, vegetariški patiekalai; Desertai; Gaivieji gėrimai; Alus; Plataus asortimento vynai.Mes stengsimės tenkinti visų vartotojų norus ir pageidavimus pagal jų skonius ir mūsų galimybes.Darbuotojų kvalifikacijaPriimant darbuotojus bei vėliau stebint juos bandomuoju laikotarpiu ir visą darbo laiką, bus vadovaujamasi šiais krterijais: Darbštumas ir požiūris į darbą; Elgesys su bendradarbiais; Atsakomybė; Sugebėjimas bendrauti su klientais; Darbo kokybė.Kaip jau supratome dirbdami šioje srityje darbuotojų kvalifikacija yra labai svarbi todėl dėsime didelį įnašą į dirbančiųjų kvalifikacijos kėlimą dalyvaujant mokymuose, seminaruose, parodose. Dirbant viešojo maitinimo sektoriuje didelį vaidmenį atlieka darbuotojų meilė darbui, darbštumas, sugebėjimas bendrauti, gerai atlikti savo darbą ir energingumas ir geros nuotaikos palaikymas. PatalposPatalpos, naudojamos kavinei įkurti, nuosavybės teise priklauso mano vyrui ir bus naudojamos pagal panaudos sutartį.Pradedant verslą labai svarbu: Teisingai panaudoti ir įrengti maitinimo įmonei tinkamas (reikalingas) patalpas; Išdėstyti patalpas pagal technologinį nuoseklumą; Suvokti ryšių tarp patalpų būtinumą.Visa tai svarbu, nes žaliavų srautai maitinimo įmonėje juda tam tikru nuoseklumu, kuris atitinka žaliavų technologinio apdorojimo eigą:Tarnybinės ir buitinės patalpos

Kavinė Leomi verslo planas. (2016 m. Lapkričio 19 d.). http://www.mokslobaze.lt/kavine-leomi-verslo-planas.html Peržiūrėta 2017 m. Lapkričio 23 d. 02:15