Kavinės - restorano veiklos analizė „Forto dvaras“


Kulinarijos praktikos ataskaita. Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Reikalavimai, kurie keliami priimant ir aptarnaujant lankytojus. Lankytojų priėmimas. Lankytojų aptarnavimas. Padavėjų pareigybės. Patiekalų patiekimo būdai bei nuoseklumas. Patiekalų pasiūla ir paklausa įmonėje. Darbo vietų organizuotumas. Gebėjimai įgyti atliekant praktiką. Išvados. Literatūros sąrašas.


Pabaigus pirmąjį kursą, praktiką atlikau kavinėje-restorane „Forto dvaras“, kuris garsėja lietuviškų patiekalų gausa, o ypač, 12 skirtingų rūšių didžkukuliais. Ten aš įsavinau savo žinias ir gebėjimus, daugiau sužinojau apie padavėjo darbą. Taip pat įgijau žinių, kurios man padės ieškantis darbo ateityje.

DARBO TIKSLAS:

•Aprašyti padavėjo veiklą kavinėje.

DARBO UŽDAVINIAI:

•Aprašyti reikalavimus, kurie yra keliami priimant ir aptarnaujant lankytojus;

•Aprašyti padavėjų darbą;

•Aprašyti patiekalų patiekimo būdus ir nuoseklumą;

•Aprašyti patiekalų pasiūlą ir paklausą įmonėje;

•Aprašyti kaip yra organizuojamos darbo vietos stebėtoms pareigybėms;

• Aprašyti kokių gebėjimų įgijau atlikdama praktiką.

Kavinės - restorano veiklos analizė „Forto dvaras“. (2014 m. Lapkričio 11 d.). http://www.mokslobaze.lt/kavines---restorano-veiklos-analize-forto-dvaras.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 10 d. 22:35