Kavinės praktikos ataskaita


Kulinarijos praktikos ataskaita. Technologinė praktika. Įvadas. Šaltų patiekalų gamyba ir patiekimas. Karštųjų patiekalų gamyba ir patiekimas. Sriubų gamyba ir patiekimas. Desertų gamyba ir patiekimas. Furšetinių patiekalų gamyba ir patiekimas. Patiekalų ir garnyrų derinimasis. Technologinių dokumentų analizė. Geros higienos praktika. Maisto žaliavų, medžiagų ir gatavos produkcijos priėmimas ir laikymas. Išvados. Literatūros sąrašas.


Atliekant praktiką Kauno specialiosios mokyklos valgykloje, susipažinau su maisto gamyba, dokumentų pildymu, valgiaraščio sudarymu, pareigybinėmis darbuotojų instrukcijomis, geros higienos praktikos taisyklėmis. Atsižvelgiant į tai kad, tai biudžetinė įstaiga, tai virtuvės įranga yra šiek tiek pasenusi. Įgijau daug praktinių žinių.

Dirbant maitinimo įmonėje reikia ne tik teorinių, bet ir praktinių žinių.

Pečiukonytė A., Sutkevičiūtė S., Studentų praktikos vadovas. 2011m. ARX Reklama

Kavinės praktikos ataskaita. (2013 m. Balandžio 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/kavines-praktikos-ataskaita.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 04:28