Kepeninių dešrų ir paštetų gamybos technologinės linijos projektavimas


Technologijų skaidrės. Kepeninių dešrų ir paštetų gamybos technologinės linijos projektavimas Uab “Daivida”. Darbo tikslas ir uždaviniai. Žaliavos ir maisto priedai. Kepeninių dešrų ir paštetų asortimentas. Kepeninių dešrų ir paštetų technologinis procesas. Technologiniai įrengimai. Kokybės užtikrinimas.


Išanalizuoti kepeninių dešrų ir paštetų mėsos gamybos technologijos procesą. Paskaičiuoti reikalingas žaliavas ir technologinius įrengimus projektuojamai technologinei linijai ir juos išdėstyti gamybinėse patalpose. Išnagrinėti kokybės reikalavimus gaminamai produkcijai ir analizuoti, kaip atliekama gamybos technologinė kontrolė, nustatant svarbiausius kritinius taškus ir rizikos veiksnius kepeninių dešrų gamybos procese. Išsiaiškinti pagrindinius darbų saugos reikalavimus. Pateikti finansinį - ekonominį projekto įvertinimą.

  • Technologijos Skaidrės
  • 2014 m.
  • 8 puslapiai (191 žodis)
  • Technologijų skaidrės
  • MS PowerPoint 842 KB
  • Kepeninių dešrų ir paštetų gamybos technologinės linijos projektavimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Kepeninių dešrų ir paštetų gamybos technologinės linijos projektavimas. (2014 m. Gegužės 23 d.). http://www.mokslobaze.lt/kepeniniu-desru-ir-pastetu-gamybos-technologines-linijos-projektavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 02:13