Kepiniai be glitimo


Kulinarijos skaidrės.

Kepiniai be glitimo. Kas yra glitimas? Glitimas – tai baltymų gliadino ir gliutenino mišinys. Gavyba. Legenda teigia, kad glitimą atrado VII a. Vartojimas. Minkant kvietinių miltų tešlą gliutenino molekulės susijungia tinkliškai. Naudojimas. Glitimas naudojamas kaip maisto priedas stabilizatorius tokiuose produktuose kaip ledai ir kečiupas. Maisto produktai be glitimo. Natūralus pienas Vaisių ir. Celiakija. Celiakija (gliuteninė enteropatija) – yra lėtinė plonosios žarnos liga. Simtomai. Viduriavimas - Pūslelės. Spelta. Spelta – tai. Maistinės savybės. Spelta – neišsemiamas naudingų medžiagų šaltinis. Panaudojimas. Iš speltų grūdų pagamintais miltais galite pakeisti įprastinius paprastųjų kviečių miltus. Spelta produktai.


Natūralus pienas Vaisių ir daržovių sultys Sviestas Kiaušiniai Žemės riešutai Kukurūzai Medus Žuvis ir jūros gėrybės Mėsa ir paukštiena.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Lina
  • 13 puslapių (491 žodis)
  • Kolegija
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 2173 KB
  • Kepiniai be glitimo
    10 - 2 balsai (-ų)
Kepiniai be glitimo. (2017 m. Vasario 25 d.). http://www.mokslobaze.lt/kepiniai-be-glitimo.html Peržiūrėta 2017 m. Gruodžio 13 d. 03:49