Kepyklos „Skanu“ verslo planas


Ekonomikos verslo planas.

Įvadas. Verslo aprašymas. Verslo šakos aprašymas. Įmonės aprašymas. Pagrindiniai duomenys apie įmonę. Verslo tikslai. Paslaugos. Produktų aprašymas. Rinka ir rinkodara. Rinkos apžvalga. Kainodara. Reklama. Gamybinės patalpos. Mėnesinės elektros energijos sąnaudos apšvietimui. Įrengimai ir įrankiai. Medžiagų poreikių apskaičiavimas. Darbo jėga. Rizika. Finansavimo planas. Pajamų prognozė. Prognozuojama pelno ataskaita. Išvados. Literatūra.


Darbo tikslas: Parengti verslo planą UAB ,,Skanu” kepyklai, norint plėsti patogesnes vietas užmiesčiuose, bei parengti nauja greitų užkandžių asortimentą.

Maisto produktai yra pirmo būtinimo prekė. Maistą vartoja visi žmonės, neskiriant amžiaus skirtumo. Tai yra vienas bene pelningiausių pramonės šakų. Ši įmonė, stengiamasi gaminti tik aukščiausios rūšies produktus, bei naudoti ekologiškas, bei patikrintas maisto medžiagas. Konditerijos speclistai gamina tik aukštos kokybės kepinius, o žemos kainos pritrauks daugelį pirkėjų.

Ažtarnauti žmones per keletą minučių, užsisakant maistą telefonu. Atlikti kokybišką aptarnavimą. Naudoti kokybiškus, sveikus maisto produktus. Plėsti įmonės darbo rinką, bei teikti studentams praktiką, bei didinti darbo vietas Lietuvoje.

Aukštos kokybės maisto produktai, teiks žmonėms pasitikėjimą mūsų įmone, tai plės rinką, pritrauks daugiau žmonių. Kepėjai yra sertifikuoti konditerijos specelistai.

Rinkodaros strategijos planas orentuotas į kepyklėlės klientus. Siekiant pasiekti kuo geresnę ir perspektyvesnę rinkodarą naudojamasi priemonėmis, tokiomis kaip kaina, kokybė, aplinka, aptarnavimas. Tam reikia sukurti rinkodaros planus, juos išanalizuoti, bei pasiekti kuo geresnį rezultatą.

Išanalizavus įvairius variantus ir planus, atrinkti veiksniai padedantys užtikrinti kepyklėlės rinką:

Kepyklėlės klientams turi būti prieinamos kainos, kurios nukonkuruotų kitas kepyklėles. Stengiamasi produkto prekinę išvaizdą padaryti orginaliai, tam neišleidžiant daug lėšų, nenaudojant dar daugiau produktų. Tai sukurtų taip pat ir reklaminį vaizdą, nes klientai susižavėtų prieinama kaina.

Kokybė turi atitikti kainą. Kepėjos stengiasi išgauti kuo geresnę kokybę, tobulina receptus, naudojami orginalūs receptai, tam, kad klientai galėtų rasti savo mėgstamiausią produktą, kurio nerastų kitose kepyklėlėse. Mūsų kepyklėlė turi konkuruoti su kitomis kokybe, tai kartu ir reklama, kai vartotojai bus laimingi atradę mėgstamą produktą, kurį rekomenduos paminėdami būtent mūsū kepyklėlės pavadinimą.

Kepyklėlės asortimentas turi būti pateikiamas taip, kad klientas užėjęs galėtų matyti visą produkciją ir turėtų didesnį pasirinkimą, kad kliento norai būtų išpildyti.

  • Ekonomika Verslo planai
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Kamilė
  • 16 puslapių (1644 žodžiai)
  • Kolegija
  • Ekonomikos verslo planai
  • Microsoft Word 65 KB
  • Kepyklos „Skanu“ verslo planas
    10 - 2 balsai (-ų)
Kepyklos „Skanu“ verslo planas . (2017 m. Kovo 25 d.). http://www.mokslobaze.lt/kepyklos-skanu-verslo-planas.html Peržiūrėta 2017 m. Lapkričio 23 d. 15:00