Kepyklos verslo planas


Kepyklos ikurimas. Kepyklos steigimas. Duonos kepyklos verslo planas. Kepyklos planas. Verslo planas kepykla. Duonos kepykla verslo planas. Kepykleles verslo planas. Verslo planas kepyklai. Verslo planas duonos kepykla. Kepykla verslo planas.

Ekonomikos kursinis darbas. Projekto idėja. Tikslai ir uždaviniai. Įmonės charakteristika. Įmonės veiklos proceso įtaka gamtos aplinkai. Įmonės veiklos pradžia. Darbo valandos. Įmonės geografinė padėtis. Gyventojų (potencialių pirkėjų) nuomonės tyrimas dėl naujos gamybos įmonės steigimo vietos. Anketos duomenys. Įmonės pasiekiamumas ir konkurencingumas. Įmonės produkcijos (paslaugų) paklausos tyrimas. Rinkos aplinka. Numatomi veiklos kaštai. Realizacija. Situacija rinkoje. Vidinė analizė. Technologiniai paskaičiavimai. Gaminių receptūros. Gamybos eiga.


Tai leis gerai aptarnauti prekybos įmones, a kepyklos įkūrimo tikslas – aprūpinti šiaulių miesto gyventojus geros kokybės ir skonio šviežia duon. Finansavimo šaltiniai: numatomi projekto finansavimo šaltiniai: nuosavos lėšos. Bendra investicijų suma reikalinga projekto įgyvendinimui: 13500 lt.

Bendrovės nuosavos lėšos: įmonėje yra akcininkai, kurių kiekvienas įneša po vienodą dalį eksterjero apipavidalinimas: estetiškos ir improvizuotos išvaizdos kepykla patraukianti praeivių dėmesį ir sukelianti susidomėjimą. Interjero apipavidalinimas: estetiškos, pastelinių (šviesių) spalvų.

įmonės vieta ir patalpos: numatoma šią kepyklą įkurti šiaulių miesto centre, gerai pastebimoje vietoje – – kepykla bus įkurta išnuomotose patalpose, kur anksčiau buvo įsikūrusi parduotuvė vizitas (prie vokiečių vaistinės ). Tai tikrai gera vieta, nes šalimais yra autobusų stotelė, o tai reiškia, kad yra nemažas žmonių srautas ir kepykla bus tikrai pastebėta ir susilauks nemažai klientų kam būtų galima tiekti savo produkciją.

Taigi: kepimo įrengimams sustatyti (ir gamybinei veiklai atlikti) pasirinkta 50 m2 patalpa; žaliavos sandėliuojamos 20 m2 patalpoje; papildomoms patalpoms – (tualetui, persirengimo kambariui ir admin. Pagrindiniai įmonės įrenginiai: duonos kepimo įrenginiams sustatyti pasirinkta 50 m2 patalpa, žaliavos sandėliuojamos 20 m2 patalpoje.

Kepykloje darbas bus pusiau automatizuotas. Tešlos maišymas, rūgimas kepimas – automatizuotas; žaliavos užkrovimas, išėmimas, porcijų dalinimas ir pagamintos produkcijo kadangi visi įrenginiai perkami naudoti, tai šių įrenginių kainos jau paskaičiuotos su nusidėvėjimu.

Naudojant elektrinę krosnį atsiranda geresnės tiek aptarnaujančio personalo darbo, tiek sanitarinės – higieninės patalpų sąlygos. Tešlos maišymo mašina, rūgimo spinta ir miltų sijotuvas palengvina rankų darbą.

šiuos įrenginius bendrovė numato pirkti iš jau bankrutuojančios individualios tam visi papildomi įrankiai, tai – peiliai, šaukštai, lentelės, plaktuvai, formelės ir kt. Padedami į lentyną esančią stalo apačioje. Tai labai patogu pačiam d įmonė užsiima ekologiškų prekių gamyba, minimaliai teršia. Iš viso kepykloje dirbs žmonės: dvi savininkės – viena iš jų tvarko finansinius bendrovės reikalus (buhalteriją), o kita – prižiūri visą veiklą, ieško klientų, daro užsakymus. Taip pat dirbs kepėjai – moterys ir vyrai, kadangi reikalinga ir stipresnė jėga.

. Duonos – pyrago gaminių gamykla bus organizuojama pamaina – dirbant po kepėjus per dieną.

Kepyklos verslo planas. (2011 m. Gegužės 04 d.). http://www.mokslobaze.lt/kepyklos-verslo-planas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 21:22