Kinų virtuvė pristatymas


Kulinarijos skaidrės. Kinų virtuvė. Kinija. Geografinė padetis bei vėliava.  kinų virtuvė yra skirstoma į keturias didžiąsias tradicijas. Tautinės Kinijos virtuvės. Pekino virtuvė. Pagrindiniai patiekalai. Pekino antis. Šanchajaus virtuvė. Kiniški vontonai su sūriu. Sičuano virtuvė. Kepta vištiena su daržovėmis saldžiarūgščiai aštriame padaže. Kantono virtuvė. Produktų egzotika. Jautienos nugarinė su žaliais ir raudonais čili pipirais. Kinijna-makaronų tėvynė. Sriubos. Krevečių ir špinatų sriuba. Vištienos sriuba su grybais. Jautienos kukulių sriuba. Sriuba su krevetėmis. Prieskoniai. Sojų pupelės. Sojos padažas. Ryžiai. Garuose troškintas karpis su imbierais. Maisto gaminimas. Juodieji grybai su kiauliena. Virtuvės ypatumai. Troškintos vištos širdelės su ryžiais. Marinavimas. Virimas garuose. Garuose virti kiniški kopūstai. Kiniška arbata. Šaltieji patiekalai ir desertai. Tofu. Užkandžiai. Tibeto virtuvė. Karštieji patiekalai.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 59 puslapiai (2658 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 16038 KB
  • Kinų virtuvė pristatymas
    10 - 7 balsai (-ų)
Kinų virtuvė pristatymas. (2014 m. Lapkričio 30 d.). http://www.mokslobaze.lt/kinu-virtuve-pristatymas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 09 d. 15:44