Kokybės vadovas


Vadybos referatas. Trumpas iį „kavinė koldūnė“ pristatymas. IĮ „Kavinė Koldūnė“ sukūrimo etapai. IĮ „Kavinė Koldūnė“ meniu. IĮ „Kavinė Koldunė“ struktūra ir valdymas. IĮ „Kavinė Koldūnė“ skaičiais. IĮ „Kavinė Koldūnė“ veiklos organizavimas. Kokybės vadybos sistema. Dokumentacija. Bendrosios nuostatos. Kokybės vadovas. Kokybės ir maisto saugos politika. Iį „kavinė koldūnė“ tikrintojai. Iį „kavinė koldūnė“ reklama. Dalyvavimas įvariuose renginiuose. Reklamos partneris Turizmo informacijos centras. Kokybės vertinimas ir tobulinimas. Bendrosios nuostatos. Savianalizės prasmė ir tikslai. Savianalizės ataskaitų rengimas. Paslaugų vartotojų pa(si)tenkinimas. Duomenų analizė. Iį „kavinė koldūnė“ tiekėjai. Procesų veiklos aprašymas. Bendrai apie procesus. Tiekimo proceso aprašymas.


IĮ „Kavinė Koldūnė“ buvo įkurta 2005 metais. Pirmus metus IĮ „Kavinė Koldūnė“ teikė tik maitinimo paslaugas, o antrų metų pabaigoje Valstybinė Maisto ir veterinarijos tarnyba išdavė leidimą tiekti pagamintą produkciją minimaliais kiekiais (klasifikacijos Nr. 561000).

IĮ „Kavinė Koldūnė“ 2005 metais, t.y pirmaisiais metais gamindavo tik vienos rūšies koldūnus, sriubą ir kelių rūšių antrus patiekalus, vėliau, po metų, IĮ „Kavinė Koldūnė“ pradėjo tiekti įvarių rūšių bei formų koldūnus, taip pat padaugėjo antrų patiekalų bei sriubų asortimentas.

Šiai dienai IĮ „Kavinė Koldūnė“ yra vienintelė tokias paslaugas teikianti įmonė Kaune.

  • Vadyba Referatai
  • 2014 m.
  • 30 puslapių (5111 žodžių)
  • Vadybos referatai
  • Microsoft Word 364 KB
  • Kokybės vadovas
    10 - 3 balsai (-ų)
Kokybės vadovas. (2014 m. Sausio 28 d.). http://www.mokslobaze.lt/kokybes-vadovas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 14:15