Konditerės praktikos ataskaita konditeriniame ceche


Kulinarijos praktikos ataskaita.

Įvadas. Konditerinio cecho saldus sapnas charakteristika. Gamybinių patalpų analizė. Maitinimo įstaigos įrengimai. Rvasvt programos įvertinimo schema. Patiekalų asortimentas. Naudota literatūra.


Praktiką atlikau x konditeriniame ceche, adresu x,. Šiame ceche yra trys darbuotojai . pradejo individualią veiklą 2014 metais, Balandžio mėnesį. Ši įmonė vykdo veiklą konditerijos gaminių srityje, kurioje priimami tik individualūs užsakymai. Įmonėje, kurioje atlikau praktiką buvo naudojami natūralūs produktai, nenaudojami cheminiai priedai ar mišiniai.

Ši įmonė teikia fiziologinius ir dvasinius poreikius. Patiekalų asortimentas platus ir išskirtinės išvaizdos, kurie džiugina įvairių švenčių proga. Tai savitarnos įmonė o klientai labai įvairaus amziaus.

Kepykla naudojasi įvairių tiekėjų paslaugomis, renkasi pagal kokybę, kainą, pristatymo dažnumą ir lankstumą. Žaliavų kiekiai nera dideli, todel koperuojamasi su kitomis kepėjomis, kad perkant dideliais kiekiais gautumėme didesnės nuolaidas. Sutartis su tiekėjais sudaro pati įmonės savininkė. Ji sudaro sutartis su maisto produktų tiekėjais kurie garantuoja prekės pristatymą vartotojui ir pasirenka, kad būtų ilgalaikė tiekimo sutartis, garantuojanti pastovų tiekimą.Sudaroma tiesioginė prekybos sutartis, prekės siunčiamos tiesiai gavėjui (maitinimo įmonei), lygiai taip pat tiesiai sumokama už prekes tiekėjui. Prekės pristatomos su važtaraščiais, saskaitomis faktūromis. Tiekėjų prašome komercinių pasiūlymų, taip pasirenkame geriausią variantą.

Žaliavų kiekį apskaičiuojame prieš savaitę, žinant užsakymų skaičių.

Konditerės praktikos ataskaita konditeriniame ceche. (2016 m. Vasario 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/konditeres-praktikos-ataskaita-konditeriniame-ceche.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 14:18