Konditerinių gaminių įrenginiai


Kulinarijos savarankiškas darbas. Įvadas. Tešlos paruošimas. Gaminių formavimas. Kepimas. Kepinių dekoravimas. Kepykla. Kepykla - parduotuvė. Išvados. Naudota literatūra ir šaltiniai.


Šiame savarankiškame darbe parodysim kokiais įrenginiais naudojasi šiuolaikinės konditerijos įminės. Nors iš pažiūros atrodo, kad šią technika valdyti sudėtinga, tačiau gerai susipažinus su įrengimų veikimo, eksploatavimo principais, paaiškėja, jog visų vienos paskirties įrengimų sudėtis, eksploatavimas yra panašūs. Esant didelei įrengimų pasiūlai, dažnai kyla problemų dėl terminų, t. y. mašinos sudėtinių dalių įvardijimo. Vienos technologinę įrangą tiekiančios įmonės tos pačios paskirties mašinos detalę pavadina vienaip, kitos kitaip.

Konditerinių gaminių įrenginiai. (2013 m. Liepos 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/konditeriniu-gaminiu-irenginiai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 19:56