Kopūstai technologijų skaidrės


Technologijų skaidrės. Kopūstai. Baltagūžiai kopūstai. Viena iš seniausių. Kopūstai kalorijų turi tiek, kad net liesėjant jų galima neskaičiuoti. Bent vieną daržovę iš kopūstinių šeimos suvalgykite kasdien. Maistinė vertė. 100 g baltagūžių kopūstų yra. Kcal 22 riebalų. Maistinė vertė. 100 g brokolių yra. Kcal 29 geležis. Kopūstu energetinė vertė 100g. Receptai. Užkandžiai. Reikė Sumuštinių duonos Kopūsto Dešrelių Majonezo Pomidorų padažo Druskos Aliejaus. Sriubos. Ingredientai Brokoliniai kopūstai. Salotos. Pekino kopūstų salotos su kukurūzais. Antrasis patiekalas. Briuselio kopūstėliai Kalafijorai Brokoliai Česnakai Kiaušiniai – 5 vnt. Desertas. Mielinei tešlai (20×. Iš pakilusios tešlos iškočiokite maždaug 25×35 cm dydžio stačiakampį. Mielinei tešlai šiltame piene ištirpinkite mieles ir cukrų. Gėrimai. Pomidorų ir raugintų kopūstų gėrimui reikės Pomidorų sultys.


Kcal 22riebalų 0,2 gskaidulinių medžiagų 2,0 gfosforo 42 mgkalio 271 mgvitamino C 33 mg.

Baltagūžiai kopūstai 22 kcal. Rauginti kopūstai 14 kcal. Žiediniai kopūstai 24 kcal. Pekininiai kopūstai 12 kcal. Brokoliniai kopūstai 23 kcal. Raudonieji kopūstai 23 kcal.

Reikė : Sumuštinių duonos; Kopūsto; Dešrelių; Majonezo; Pomidorų padažo; Druskos; Aliejaus.

Gaminimas : Pasiimkite duonos riekių, tiek kiek planuojate darytis sumuštinių. Sumaišykite majonezą su pomidorų padažu. Kai sumaišėte užtepkite ant duonos riekių. Dešreles supjaustykite apvaliai. Sudėkite ant užteptos duonos. Paruoštus sumuštinius sudėkite į skardą pateptą aliejumi. Kai sudėsite, dėkite sumuštinius į įkaitintą orkaite. Kepkite iki tol, kol paskrus. Susmulkinkite kopūstą. Ji sumaišykite su majonezu ir žiupsniu druskos. Išimkite sumuštinius iš orkaitės. Ant sumuštinių uždėkite kopūstus. Ir galite jau valgyti. Skanaus.!

Ingredientai Brokoliniai kopūstai: 200 g Vištiena: 150 g (viščiuko filė) Sūris: 150 g (brandinto) Grietinėlė: 100 ml (neriebios) Bulvės: 2 vnt. (nedidelės) Svogūnai: 1 vnt. Česnakai: 2 skiltelės Sviestas: 1 valg. š. Druska: 1 arbat. š. (pagal skonį) Muskatas: 1 arbat. š. (pagal skonį tarkuoto) Petražolės: 1 arbat. š. (pagal skonį kapotų) Krapai: 1 arbat. š. (pagal skonį) Baltos duonos skrebučiai 2 riekės.

Mielinei tešlai (20×30 cm kepimo formai) reikės: 250 g miltų 125-140 ml pieno 15 g šviežių arba 3,5 g sausų mielių po 0,5 a.

Kopūstai technologijų skaidrės. (2015 m. Kovo 02 d.). http://www.mokslobaze.lt/kopustai-technologiju-skaidres.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 11 d. 14:02