Krevečių sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė


Krevečiu kiautu nauda. Kreveciu nauda.

Chemijos referatas. Referatas maisto chemijai. Įvadas. Krevečių cheminė sudėtis. Krevečių sudėties ir cheminių savybių analizė. Gyvūniniai baltymai. Riebalai. Mineralinės medžiagos, mikroelementai. Vitaminai. Krevečių galimi pokyčiai laikymo metu. Krevečių nauda ir žala. Moksliniai tyrimai. Krevečių lukštuose aptiktas raktas į žaizdų gijimą be randų. Vartojimas krevečių kiautų gali sumažinti cholesterolio kiekį. “krevečių kiautų kokteilis” kuras automobiliams ir sunkvežimiams. Išvados. Literatūros sąrašas.


Šią temą pasirinkau norėdama geriau įsisavinti pagrindines maisto chemijos ir analizės temas, išanalizuoti krevečių sudėtį, maisto medžiagų savybes.

Darbo uždaviniai:

1. Pateikti ir išanalizuoti krevečių sudėtį;

2. Pateikti krevečių pokyčius laikymo metu;

3. Išsiaiškinti šio produkto svarbą, pateikti naujausius tyrimus apie krevetes.

  • Chemija Referatai
  • 2013 m.
  • 19 puslapių (4215 žodžių)
  • Kolegija
  • Chemijos referatai
  • Microsoft Word 75 KB
  • Krevečių sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
    10 - 3 balsai (-ų)
Krevečių sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė. (2013 m. Gegužės 13 d.). http://www.mokslobaze.lt/kreveciu-sudeties-savybiu-kitimo-ir-vertes-analize.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 03 d. 19:56