Kruopų, makaronų ir miltinių patiekalų asortimentas


Kulinarijos skaidrės. Kruopų, makaronų ir miltinių patiekalų asortimentas, garnyrų gamyba, kokybiniai reikalavimai. Asortimentas. Kruopos avižinės kruopos grikių kruopos sorų. Kruopos – maisto produktas, išlukštenti sveiki. Makaronai Egzistuoja daugybė makaronų. Vamzdeliai Figūriniai Lakštiniai Spiraliniai Siūliniai Su įdarais Makaronai yra. Miltiniai patiekalai Duonos ir pyragai Blynai Vafliai Virtiniai Sklindžiai Kibinai Čeburėkai Pica Ir t. Garnyrai. Gali būti patys įvairiausi Įvairūs padažai (su sūriu. Svarbiausi makaronų kokybės rodikliai yra spalva.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2014 m.
  • 10 puslapių (358 žodžiai)
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 481 KB
  • Kruopų, makaronų ir miltinių patiekalų asortimentas
    10 - 3 balsai (-ų)
Kruopų, makaronų ir miltinių patiekalų asortimentas. (2014 m. Gegužės 07 d.). http://www.mokslobaze.lt/kruopu-makaronu-ir-miltiniu-patiekalu-asortimentas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 02:55