Kulinarija šventės Sveikuolių susitikimas organizavimas


Maisto technologijos savarankiškas darbas. Patiekalo gamybos technologinė seka. Patiekalo maistinė ir energetinė vertė. Patiekalo gamybos technologinė seka. Į verdantį vandenį sudedami šiaudeliais supjaustyti kopūstai, skiltelėmis supjaustytos bulvės ir verdama 15-20 min. Laikas 8-10 min. Iki virimo pabaigos sudemi su sviestu šutinti žiediniai kopūstai, aguročiai, morkos ir petražolių šaknys. Patiekalo maistinė ir energetinė vertė. Patiekalo gamybos technologinė seka. Patiekalo maistinė ir energetinė vertė.


Šventė, šiuo atveju susitikimas, būtų planuojamas tam tikrai grupei žmonių, besidominčių sveikuoliška veikla ir norinčių išmokti kažką naujo. Susitikimą galima rengti namie, išnuomotoje vietoje, o jei leidžia oras galbūt ir gamtoje. Planuojamas žmonių skaičius – apie 10-15 žmonių (priklausomai nuo aplinkybių ir galimybių). Planuojant šventę ir norint kad viskas vyktų sklandžiai reikia apgalvoti keletą esminių dalykų, kurių sąrašą pateikiu žemiau.

Susitikimo biudžetas – nutarkite, kiek apytiksliai pinigų galėsite skirti visam susitikimui: pramogoms, dovanai, vaišėms, nuomai ir t.t.

Susitikimo idėja – suraskite ar sugalvokite, pasitarkite su kitais ir nuspręskite dėl susitikimo tematikos arba pagrindinės veiklos, kuo būtų užsiimama susitikimo metu.

Susitikimo trukmė – pasitarę su dalyvaujančiais, nutarkite dėl susitikimo trukmės, kad tai nenuvargintų susitikimo kaltininko bei svečių, visi būtų laisvi tuo metu.

Susitikimo veikla – remiantis susitikimo idėja, parašykite/užsisakykite susitikimo scenarijų

Susitikimo atributika - pasirūpinkite atitinkama apranga ir atributika, vietos dekoravimu;

Į karštą vandenį, kuriame ištirpinamas vanilinas, supilamos manų kruopos ir išverdama.Pertrinta varškė išmaišoma su atšaldyta manų koše, kiaušiniais, abrikosais, cukrumi ir druska. Paruošta masė sudedama į riebalais (2g) išteptą skardą. Jos paviršius išlyginamas, aptepamas grietine ir kepama kepimo krosnyje 20-30 min.

Kulinarija šventės Sveikuolių susitikimas organizavimas. (2015 m. Gruodžio 17 d.). http://www.mokslobaze.lt/kulinarija-sventes-sveikuoliu-susitikimas-organizavimas.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 06 d. 10:23