Kulinaro profesija


0. Kulinaru atlyginimas.

Kulinarijos skaidrės. Kulinaro profesija. Darbo aprašymas Asmeninės savybės Darbe atsirandantys sunkumai Sėkmingos karjeros kelias Įsidarbinimo galimybės Atlyginimas. Darbo aprašymas. Virėjas atlieka pirminį kulinarinį produktų apdorojimą. Asmeninės savybės. Virėjui būtinos šios. Darbe atsirandantys sunkumai. Nuolatinis darbas stovint ir karštis – specifiniai virėjo profesijos ypatumai. Sėkmingos karjeros kelias. Lietuvoje virėjo kvalifikaciją galima įgyti profesinėse mokyklose. Įsidarbinimo galimybės. Baigus mokslus dažniausiai įsidarbinama tuojau pat. Dirbant kulinaru atlyginimas. Atlyginimas iš pradžių bus labai mažas.


Baigus mokslus dažniausiai įsidarbinama tuojau pat. Profesinė kvalifikacija galima pakelti darbo vietoje , seminaruose.

Dirbant kulinaru atlyginimas yra mažas. Lietuvoje 500 eurų į mėnesį, kitose šalyse atlyginimas gali siekti net 6000 dolerių į mėnesį. Aiškų atlyginimas skiriasi nuo pareigų.

  • Kulinarija Skaidrės
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 10 puslapių (196 žodžiai)
  • Mokykla
  • Kulinarijos skaidrės
  • MS PowerPoint 2281 KB
  • Kulinaro profesija
    10 - 4 balsai (-ų)
Kulinaro profesija. (2015 m. Spalio 21 d.). http://www.mokslobaze.lt/kulinaro-profesija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 02:25