Lankytojų profesinio aptarnavimo praktikos ataskaita


Maisto technologijos praktikos ataskaita. Darbo tikslas. Vynai. Vyno derinimas su maistu. Teminių stalų dekoravimo pavyzdžiai. Kokteiliai. Glad eye. Savikainos kortelė nr. Vulkano (Vulkanas). Savikainos kortelė nr. Italian cherry (. Savikainos kortelė nr. Golden coconut (Auksinis kokosas). Savikainos kortelė nr. Kiwisekt (Kivių sektas). Savikainos kortelė nr. Kavos. Latte. Cappuccino. Graikiška kava Frape. Coffee lungo. Gilių kava. Arbatos. Baltoji arbata. Žalioji arbata. Karamelinė mėtų arbata. Granatų arbata. Baziliko arbata. Išvados. Literatūra.


Atlikti lankytojų profesinio aptarnavimo ataskaitą atsakant į klausimus:

•Pasirinkite konkrečios maitinimo įmonės valgiaraštį ir išnagrinėję vynų asortimentą tinklapyje parinkite prie užkandžių ir patiekalų tinkamus vynus.

•Pateikite sekančių teminių stalų dekoravimo pavyzdžių.

•Pateikite 5 klasikinių kokteilių atsiradimo istorijas, savikainos korteles ir gamybos technologijos aprašymus.

•Pateikite penkių kavų ir penkių arbatų gamybos aprašymus ir dekoravimo idėjas.

Darant šį darbą aš supratau koks vynas prie kokio patiekalo derinamas, kokios yra kokteilių savikainos ir koks jų gaminimo būdas, kaip dekoruojami stalai įvairioms šventėms, bei kaip ruošiamos visų taip mėgstamos kavos ir arbatos.

Manau šita ataskaita bus vertinga, tiems kurie dominsi stalų dekoravimu, patiekalų ir vynų derinimu, bei kavos ir arbatos gaminimu.

Lankytojų profesinio aptarnavimo praktikos ataskaita. (2015 m. Vasario 21 d.). http://www.mokslobaze.lt/lankytoju-profesinio-aptarnavimo-praktikos-ataskaita.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 07 d. 16:28