Lietuviški mėsos patiekalai skaidrės


Maisto technologijos skaidrės.

Lietuviški mėsos patiekalai. Kiaulienos karbonadas su olandišku padažu. Ingredientai kiaulienos karbanodo gabalėliai. Kotletai. Ingredientai kiaulienos faršo. Kiaulienos šašlykas kefyro marinate. Ingredientai kiaulienos sprandinės 1 kilogramo svogūnų 5-6 kefyro. Kiaulienos guliašas. Ingredientai Kiaulienos nugarinė. Čeburėkai su mėsa. Ingredientai. Tešlai miltai 500 gramų šiltas. Šaltiena. Ingredientai priekinės kiaulės karkos. Balandėliai. Tradicinis lietuviškas patiekalas valgomas nuo pavasario iki rudens, kada parsiduoda vasariniai kopūstai. Netikras zuikis. Velykų be netikro zuikio neįsivaizduoju.


Ingredientai Kiaulienos nugarinė: 500 gramų svogūnai: 1 morkos: 1 paprikos: 1 česnakai: 3 skiltelių pomidorų padažas: 100 mililitrų čili pipirai: 0,5 aliejus: kepimui paprikos milteliai: 2 šaukštelių druska pipirai sultinys: 0,5 litro Recepto instrukcijos 1. Pradžioje mėsą supjaustykite maždaug kąsnio dydžio gabaliukais bei apkepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. 2. Tuomet sudėkite susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, pabarstykite su druska, pipirais bei paprikų milteliais. Apkepinkite. Dėkite smulkintą papriką, čili pipiriuko, pilkite pomidorų padažą, sultinį bei troškinkite kol mėsa suminkštėja. Skanaukite!

  • Maisto technologija Skaidrės
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • Andzelika
  • 9 puslapiai (727 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Maisto technologijos skaidrės
  • MS PowerPoint 542 KB
  • Lietuviški mėsos patiekalai skaidrės
    10 - 1 balsai (-ų)
Lietuviški mėsos patiekalai skaidrės . (2017 m. Birželio 16 d.). http://www.mokslobaze.lt/lietuviski-mesos-patiekalai-skaidres.html Peržiūrėta 2017 m. Lapkričio 19 d. 14:29