Lietuviško kečupo istorija


Vadybos skaidrės.

KEČUPAS. Lietuviško kečupo istorija. Iš kur atsirado kečupas? Kada kečupas atsirado Lietuvoje? Lietuviško kečupo istorija prasidėjo kartu su SUSLAVIČIAUS kečupu. Kaip keitėsi kečupo skonis Lietuvoje? Įdomūs faktai apie kečupo rinką Lietuvoje. Ką galima spręsti. Suslavičiaus kečupo istorija. Kuo išskirtinis naujasis Suslavičiaus kečupas? Kokie naujosios kečupo linijos privalumai? Kuo ypatinga naujoji daugiasluoksnė pakuotė? Naujas ženklinimas. Pomidorų pasta – kas tai? Pastos ženklinimas. Ką parodo GDA ? Kodėl GDA man naudinga? Kaip GDA pritaikyti sau? Suslavičiaus kečupas. Kodėl žmonės perka SUSLAVIČIAUS kečupą*? Naujas SUSLAVIČIAUS kečupas. Naujas kokybinis standartas.


Suprasdami, kad pagrindinis kečupo komponentas yra pomidoras, žinote, kad...

Pomidoras – tai skanu ir sveika! Tačiau, ar žinote, kad...

Šaltinis: * Remiantis Nielsen JJ09 periodo duomenimis ** Remiantis EKT grupės 2009 spalio mėn. rinkos tyrimų duomenimis.

2004 m. – SUSLAVIČIAUS kečupas įgauną dabartinę išvaizdą (etiketė ir naujas ergonomiškas kamštelis).

Gaminamas su naujai įdiegta kečupo linija; Pakuojamas naujoje pakuotėje; Naujas ženklinimas.

Pirmas pagal rinkos vertę 38,6%* Pirmas Lietuvoje pagamintas kečupas: 1995 metais Lietuviško kečupo etalonas: Primintinis žinomumas - 85,4% Spontaninis žinomumas – 51,3% Suslavičiaus kečupą renkasi 39,6% respondentų**.

Geras skonis – jaučiami pomidorai Gera kaina – vidutinė kaina rinkoje Įprotis – 15 metų Lietuvoje su stabilia kokybe ir lietuvišku skoniu Patogi pakuotė – 2 dydžių pakuotės 0,5 kg ir 1 kg plastikiniuose daugiasluoksniuose buteliuose Gera konsistencija – Net 28,5% pomidorų pastos Platus asortimentas – Net 8 skirtingos rūšys.

  • Vadyba Skaidrės
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 29 puslapiai (1407 žodžiai)
  • Vadybos skaidrės
  • MS PowerPoint 1160 KB
  • Lietuviško kečupo istorija
    10 - 6 balsai (-ų)
Lietuviško kečupo istorija. (2016 m. Gegužės 12 d.). http://www.mokslobaze.lt/lietuvisko-kecupo-istorija.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 08 d. 08:00