Lietuvių nacionaliniai valgiai


Skaidres lietuviski patiekalai. Lietuviski nacionaliniai valgiai. Nacionaliniai lietuviu patiekalai referatas. Lietuvisku patiekalu vartojimo istorija. Lietuvos nacionalinis patiekalas. Lietuviu nacionaliniai patiekalai. Lietuviu valgiai patiekalai. Suvalkieciu nacionalinis patiekalas. Lietuviu tautinis patiekalas. Nacionalinia lietuviski patiekalai.

Technologijų skaidrės. Lietuvių nacionaliniai valgiai. Įvadas. Šiose skaidrėse sužinosite daug įdomios informacijos apie lietuvių nacionalinius valgius ir kokie jie yra. Kas yra lietuviški valgiai? Mūsų tautiniai patiekalai. Pagal kokius kriterijus nusprendžiama patiekalą vadinti nacionaliniu? Amžiaus kriterijus. Maisto produktų kilmės kriterijus. Istorijos kriterijus. Gamybos būdo kriterijus. Patiekimo kriterijus. Vartojimo būdo kriterijus. Bendrai apie lietuviškos virtuvės istoriją. Mūsų virtuvė yra gan unikali. Kai kurios bendros lietuviškų patiekalų ypatybės. Maistas yra švelnus, subtilus. Lietuvių valgiai. Žuvies valgiai. Mėsos valgiai. Kiti mėsos patiekalai. Šaltiena. Bulvių patiekalai. Karštos sriubos. Salotos ir mišrainės. Saldumynai ir pyragai. Išvada.

Lietuvių nacionaliniai valgiai. (2013 m. Kovo 20 d.). http://www.mokslobaze.lt/lietuviu-nacionaliniai-valgiai.html Peržiūrėta 2016 m. Gruodžio 05 d. 12:39